Om Cloud-Regnskab

Hvad er et Cloud-Regnskab?

Når du skal have et regnskabsprogram kan du vælge om du vil have det liggende på din computer eller om du vil have det liggende online. Vælger du at have det liggende online, nyder du godt af en lang række fordele. Data der ligger online ligger i en cloud.

Ved at data ligger online / i en cloud, kan du tilgå data fra en hvilken som helst computer så længe du har et brugernavn og en adgangskode.

Dermed kan du logge på dit regnskab fra kontoret såvel som fra hjemmet, eller fra mobilen når du er på farten.

Endvidere nyder du godt af stordriftsfordelene der er for leverandøren. Dette betyder at du løbende har et program der passer til de nye browsertyper, så selv om teknologien udvikler sig risikerer du ikke at dit regnskabsprogram bliver forældet.

Du nyder også godt af daglige backup, som nok er noget du ikke selv tager. Og da dine data er online har du ikke nogle problemer hvis din computer står af - du vil blot kunne tage din nye computer i brug og logge på dit regnskab.

Hvem står bag Cloud-Regnskab?

Bag Cloud-Regnskab står en række rigtig skarpe hjerner. Vi er en blanding af udviklere, pengemænd, regnskabsfolk, supportere og salgsmedarbejdere, der alle har det fælles mål at gøre dig glad.

Vi holder til i Nærum hvor vores moderselskab, AdviceCom også ligger.

AdviceCom der står bag Cloud-Regnskab er en af nordens førende distributører af software, og distribuerer software for en række af verdens største software virksomheder, som Corel, Nero, Win-Rar, Roxio og mange flere.

Udover Web-Regnskab indeholder gruppen også en række andre software produkter, som eks. Smarter-CRM.

PRØV CLOUD REGNSKAB I DAG GRATIS I 14 DAGE!